Meciul Viitorul Gârbău - Someşul Dej a fost întrerupt, după ce arbitrul a fost lovit

Meciul Viitorul Gârbău - Someşul Dej a fost întrerupt, după ce arbitrul a fost lovit

Meciul dintre Viitorul Gârbău şi Someşul Dej, din etapa a cincea a Ligii a IV-a, a fost oprit definitiv în minutul 44. Atunci, arbitrul Marius Chioran a fost lovit de un jucător al gazdelor şi a pus capăt partidei.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

La 1-0 pentru Someşul Dej, Marius Turlea a protestat după o decizie a centralului, iar apoi l-a lovit cu pumnul în faţă, moment în care Chioran a oprit jocul, scrie cjsport.ro.

„A fost un joc liniştit până atunci, nu au fost probleme, dar la o decizie a arbitrului acel jucător l-a împins şi l-a lovit cu pumnul în faţă. Imediat jucătorii echipei gazdă au sărit să-l apere pe arbitru şi voi face un raport suplimentar în care voi scrie acest lucru. Jocul a fost chiar bun până atunci, spectaculos, dar a venit acea fază dintr-o dată. Şi după joc s-a repezit spre arbitru, dar tot jucătorii gazdă au fost cei care l-au protejat. Arbitrul va merge acum să-şi scoată certificat medical pentru că are buza umflată. Jucătorul va suporta consecinţele, probabil va fi acţionat şi în judecată de către arbitru”, a declarat observatorul meciului de la Gârbău, Marius Moholea.

Someşul Dej, pentru care a apucat să înscrie Paul Bogdan în prima repriză, va câştiga, cel mai probabil, la „masa verde” partida de la Gârbău.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza