Medalii de bronz pentru U-BT. Clujenii au încheiat campionatul pe poziția a treia

Medalii de bronz pentru U-BT. Clujenii au încheiat campionatul pe poziția a treia
| Foto: u-bt.ro

La fel ca și anul trecut, “studenții” au încheiat play-off-ul pe locul al treilea, după ce au învins și în meciul al doilea al seriei cu SCMU Craiova, scor 92-79. 

Startul partidei din Polivalenta craioveană a fost unul echilibrat, cu greșeli ofensive, din partea ambelor echipe. Deși gazdele au condus pentru cea mai mare parte a primului sfert, după primele 10 minute de joc, scorul era 21-20, în favoarea clujenilor. Craiovenii au început mai bine sfertul secund și chiar au reușit să se distanțeze la trei posesii, dar elevii lui Dorin Pintea au revenit. “Studenții” au preluat inițiativa, iar la pauză, tabela indica 40-36 pentru oaspeți.

La revenirea de la cabine, baschetbaliștii de la U-BT au intrat mai concentrați și au dominat categoric jocul. Clujenii s-au distanțat chiar și la 18 puncte, iar cu 10 minute înainte de final, scorul era 66-54, în favoarea “studenților”. Conștienți că doar un sfert îi mai desparte de medaliile de bronz, clujenii s-au mobilizat exceelnt și au controlat categoric partida. La finalul jocului, scorul înscris pe tabelă era 92-79, iar "studenții" au cucerit medaliile de bronz în Liga Națională pentru al doilea an consecutiv. 

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Andrei Calnicenco, cu 19 puncte și 5 recuperări. 

Comenteaza