Medicii lui Juventus au avut un şoc după vizita medicală a lui Ronaldo

Medicii lui Juventus au avut un şoc după vizita medicală a lui Ronaldo

Ce a ieşit la iveală e ireal!

Medicii de la Juventus au avut un şoc după vizita medicală a lui Cristiano Ronaldo (33 de ani). Potrivit medicilor italieni, atacantul în vârstă de 33 de ani este din punct de vedere fizic la nivelul unui puşti de 20 de ani. 

Concluzia la care au ajuns medicii se reflectă în urma analizei mai multor parametri, printre care se numără procentul de grăsime, procentul de masă musculară şi viteza. Conform raportului medical, legenda lui Real Madrid are doar 7% grăsime corporală, deci cu 3% mai puţin decât media sportivilor de aceeaşi vârstă cu el. De asemenea, Ronaldo are 50% masă musculară, cu 4% mai mult decât un fotbalist obişnuit.

Ronaldo s-a transferat de la Juventus la Real Madrid pentru 117 milioane de euro, iar transferul a fost oficializat în urmă cu două săptămâni.

În aprilie, Ronaldo i-a şocat prima dată pe medici. Cu un fizic de invidiat, superstarul portughez se menţine la un nivel incredibil, iar jurnaliştii spanioli au descoperit că vârsta biologică a superstarului portughez este de doar 23 de ani!

Comenteaza