Mesajul conducerii din Gruia către jucătorii neplătiți: “În niciun caz nu-și vor primi mai repede banii dacă își depun memorii”

Mesajul conducerii din Gruia către jucătorii neplătiți: “În niciun caz nu-și vor primi mai repede banii dacă își depun memorii”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fotbaliști campioanei României nu și-au mai încasat salariile în ultimele trei luni, susține președintele clubului, Cristi Balaj.

CFR Cluj a început 2022 cu trei remize, “feroviarii” fiind egalați de fiecare dată în ultimele minute ale celor trei partide. În plus, echipa clujeană se confruntă și cu probleme financiare, iar jucătorii nu au mai fost plătiți de trei luni.

Cu toate acestea, președintele Cristi Balaj a dat asigurări că sumele vor fi virate către fotbaliști, mai devreme sau mai târziu.

“Avem minusurile noastre, știm ce avem de făcut în perioada următoare. Există întârzieri salariale, jucătorii vor primi banii. Sunt trei luni.

Jucătorii știu că au mai fost situații de genul ăsta și nu s-au depus memorii. În niciun caz nu-și vor primi mai repede banii dacă își depun memorii și nici nu primesc mai mulți bani.

Eu nu veneam la echipă dacă nu știam că se vor primi banii. Dan Petrescu nu rămânea, chiar el a spus-o că au mai fost situații de genul ăsta”, a declarat Balaj la Digisport.

Comenteaza