Mesajul de susținere a lui Toni Conceicao înainte de meciul cu Celtic: “CFR trăiește un moment bun, sper că va câștiga cu 1-0”

Mesajul de susținere a lui Toni Conceicao înainte de meciul cu Celtic: “CFR trăiește un moment bun, sper că va câștiga cu 1-0”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Fostul antrenor al “feroviarilor” va fi prezent în Gruia pentru a-și susține foștii elevi în duelul din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Deși a plecat de la CFR Cluj la începutul anului, antrenorul portughez a revenit pentru a-și susține fosta echipă, dar și pentru a negocia cu rivala FCSB. Pentru moment, discuțiile cu finanțalorul roș-albaștrilor au intrat în impas, iar lusitanul a sosit la Cluj pentru a fi alături de CFR Cluj în duelul cu Celtic. Conceicao a avut și un mesaj pentru jucătorii care vor evolua îmotriva scoțienilor.

“Clujul l-am regăsit frumos, este frumos tot timpul. Toată lumea știe că va fi un meci dificil, dar în fotbal orice e posibil. Nu se cade să dau eu sfaturi antrenorului sau să spun cum ar trebui să joace ca să învingă. CFR trăiește un moment bun, are nevoie de un joc agresiv, organizat și eu cred, vreau, sper că va câștiga cu 1-0”, a spus portughezul, potrivit GSP.

Partida dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow se va disputa astăzi, de la ora 21:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza