Mesajul lui Alin Minteuan, înaintea derby-ului cu FCSB: “Noi vom abroda acest meci cu maximă seriozitate și concentrați 100%”

Mesajul lui Alin Minteuan, înaintea derby-ului cu FCSB: “Noi vom abroda acest meci cu maximă seriozitate și concentrați 100%”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii se vor duela cu formația condusă de Bogdan Vintilă, echipă care se află în revenire de formă în ultimele runde din Liga 1.

După victoria entuziasmantă din duelul cu Lazio, clujenii revin la lupta din campionat. Adversar le va fi chair marea rivală FCSB, formație care pare în revenire de formă după strartul dezastruos de sezon. Dan Petrescu va fi din nou nevoit să schimbe întreaga formulă de joc și să apeleze la jucătorii care nu au evoluat la mijlocul săptămânii, împotriva celor de la Lazio.

Secundul echipei, Alin Minteuan a prefațat partida împotriva roș-albaștrilor. “Euforia meciului cu Lazio a trecut. Este o altă competiție, mâine seară vom juca în campionat și sperăm să o facem cât mai bine. Ei trec printr-o perioadă foarte bună, începând de la meciul cu Viitorul, au învins și Craiova, două echipe cu care se câștigă greu chiar și câte un punct. Noi vom abroda acest meci cu maximă seriozitate și concentrați 100%.

Trecem prin momente grele, cu meciuri multe, dar jucătorii și-au revenit într-o oarecare măsură și sperăm ca mâine la ora jocului să fie 100%. Doar Pereira are ceva probleme, dar va reveni curând la antrenamente. Clar vor fi schimbări față de meciul cu Lazio, dar Mister va mai avea timp să se gândească până la ora jocului”, a declarat Minteuan.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Comenteaza