Video Mesajul lui Boc, după derby-ul dintre "U"şi CFR : "Da, se poate și la Cluj un meci - spectacol ca la Milano, Roma sau Manchester!"

Mesajul lui Boc, după derby-ul dintre "U"şi CFR : "Da, se poate și la Cluj un meci - spectacol ca la Milano, Roma sau Manchester!"
| Foto: captura video - Emil Boc Facebook

A fost spectacol total pe Cluj Arena luni seara într-un meci aproape de infarct. CFR Cluj s-a impus împotriva celor de la "U" Cluj în derby-ul oraşului, în care s-au marcat 7 goluri. 

Edilul Clujului, Emil Boc, a participat la meciul de luni seara de pe Cluj Arena din postura de fan al Universităţii Cluj, dar a transmis la finalul meciului un mesaj din postura de primar al oraşului.  

"Bravooo Cluj! Regal fotbalistic și spectacol total pe teren și în tribune! Chiar dacă unii suntem mai supărați și alții mai bucuroși, în această seară a câștigat Clujul, am avut parte de cel mai frumos și spectaculos meci de fotbal dintre “U” și CFR!

Haide “U”! Respect CFR! Admirație galeriilor și suporterilor celor două echipe! Da, se poate și la Cluj un meci - spectacol ca la Milano (Inter - A.C. Milan), Roma (Lazio - A.S. Roma) sau Manchester (Man. United - Man. City)!

Dincolo de rezultat, să ne bucurăm împreună de fotbal, de sport, de faptul că am putut oferi românilor un „derby de Gală”, de bucuria de a fi împreună, chiar dacă diferiți în preferințe fotbalistice, dar UNIȚI pentru CLUJ!

Ai învins, continuă! Ești învins, continuă! Până la urmă despre asta este vorba atât în sport, cât și în viață!", a transmis Emil Boc la finalul partidei în care CFR Cluj s-a impus cu 4-3. 

Comenteaza