Mesajul lui Boc în legătură cu posibili acționari privați la “U” Cluj: “Dacă vor fi investitori serioși, vom sta la masă, dar nu vom prostitua acest club”

Mesajul lui Boc în legătură cu posibili acționari privați la “U” Cluj: “Dacă vor fi investitori serioși, vom sta la masă, dar nu vom prostitua acest club”

Edilul din Cluj-Napoca a vorbit despre posibilitatea preluării echipei clujene de către investitori privați, însă susține că va analiza cu atenție fiecare propunere sosită pe adresa primăriei.

Odată cu reînființarea clubului, în 2016, autoritățile locale au reprezentat unul dintre principalii sponsori ai Universității Cluj. Întrebat la un radio local despre posibilitatea preluării echipei de către un investitor privat, Emil Boc susține că va analiza orice propunere în acest sens, însă nu e dispus să accepte orice ofertă primită.

”Drumul către Liga 1 nu se negociază, el se face. Sper ca acest lucru să fie realizat de echipă cât mai repede. Până atunci, primăria îi va asigura susținerea financiară, la fel ca în fiecare an. Noi nu vom spune "pas"  susținerii Universității Cluj.

Evident, dacă vor fi investitori serioși interesați, noi și universitățile clujene vom sta la masă, dar nu vom prostitua acest club. Oricine este serios e binevenit să discute cu noi și cu universitățile din Cluj, dar între timp acest proiect trebuie să meargă sănătos înainte, așa cum a fost la originea lui, acum peste 100 de ani.

Dacă vor fi investitori serioși care vor dori să își arate interesul cu documente și cu fapte, evident că vor avea cale de comunicare cu noi, public și transparent”, a declarat primarul, la Napoca FM.  

Comenteaza