Mesajul lui Chipciu înaintea noului sezon: "Nu ne e frică de nicio echipă"

Mesajul lui Chipciu înaintea noului sezon: "Nu ne e frică de nicio echipă"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul a reușit o dublă în ultimul amical al verii, câștigat de "U" Cluj cu 4-1 contra celor de la Minaur Baia Mare. 

Sosit de la rivala din oraș, Alex Chipciu s-a integrat repede în cadrul lotului condus de Erik Lincar și așteaptă startul noului sezon. 

"Cred că am avut meciuri bune și în cantonament și am ratat incredibil de multe ocazii. Și azi ne-am creat, am mai și ratat pe lângă golurile marcate, dar pentru moral e bine ca am câștigat chiar dacă pare un clișeu.

Cred că suntem pregătiți, atmosfera e foarte bună, oamenii m-au primit foarte foarte bine, chiar neașteptat de bine. Cred că s-a și lucrat foarte bine în cantonament, adică antrenamentele mi-au plăcut foarte mult și tot ce s-a creat a fost bun, dar doar rezultate confirmă ceea ce pregătești zilnic.

La un moment dat trebuie să dăm și de FCSB, dar nu avem frică, nu ne e frică de nicio echipă. Noi trebuie să intrăm pe teren cu gândul de a câștiga , într-adevăr FCSB e una dintre cele mai bune echipe din Liga 1, dar va fi frumos. Se joacă pe Național Arena și abia așteptăm", a declarat Chipciu. 

Experimentatul mijlocaș a vorbit și despre relația cu suporterii echipei clujene. "Nu a fost o ceartă cu fanii, am declarat că m-am interesat înainte sa vin. Au fost niște suporteri care au pus acel banner și s-a creat o nebunie. Fiecare suporter are părerea lui, eu nu pot să schimb prin fapte sau vorbe, dar cred că masa de suporteri m-a dorit aici . Eu m-am interesat și am întrebat. Nu veneam așa cu capul înainte. Am mai greșit înainte, ca stelist m-am dus la CFR și nu a fost ce trebuie.

Știm că fanii sunt apropiați de teren, de jucatori și îți dau entuziasm. Va fi un minus că nu jucăm acasă, mai ales că pe Cluj Arena e foarte frumos, dar ne adaptăm. Sperăm să vină la Mediaș", a spus jucătorul. 

Ajuns la Cluj de la Rapid, Cătălin Hlistei a jucat primele minute în alb și negru și se declară încântat de ceea ce a găsit la "U" Cluj. 

"Mă bucur că am debutat chiar și într-un amical, veneam după o perioadă lungă în care am fost accidentat și mă bucur că oamenii de aici au avut încredere în mine. Mai am puțin de recuperat, dar fizic sunt bine. Am venit la o echipă de tradiție, toată lumea știe de U Cluj, mă bucur că am ajuns aici și vreau să facem treabă.

Fotbalul fără suporteri e ca nunta fără lăutari, am tot auzit vorba asta. Este plăcut să îi ai, știu cum este să joci la o echipă de tradiție, știu ce se cere și abia aștept campionatul. Jucam cu FCSB, sunt și într-o cupă europeană, poate nici nu au ritm așa că vedem ce va fi", spus noul jucător al "Șepcilor roșii". 

Comenteaza