Enache, după începutul bun al “Șepcilor roșii”: “Aș fi copilăros dacă aș trage concluzii după două meciuri”

Enache, după începutul bun al “Șepcilor roșii”: “Aș fi copilăros dacă aș trage concluzii după două meciuri”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj se declară optimist, însă susține că nu poate face o analiză a jocului după cele două partide oficiale disputate în 2021.

După succesul cu UTA din Cupa României, “studenții” au început cu dreptul și în campionat, unde au învins cu același scor, 2-1, pe terenul celor de la Viitorul Pandurii. Victoria este una importantă și din cauza faptului că Universitatea Cluj a revenit, temporar, pe loc de play-off și se menține în lupta pentru primele șase locuri.

“Aș fi copilăros dacă aș trage concluzii după două meciuri. Vorbim de fotbal și eu sunt primul susținător al faptului că fotbalul este un proces. După două jocuri, fie ele bune sau proaste, nu putem face o analiză. Eu vreau să văd în jocul și în comportamentul echipei mele acele principii pe care le discutăm și le antrenăm. Asta urmăresc, doar că lucrurile astea nu se întâmplă de pe o zi pe alta.

Deocamdată, echipa arată că este dornică, că vrea, că e disciplinată, că e dispusă la luptă și la efort. Sunt aspecte ce trebuie îmbunătățite, dar se vede că jucătorii își doresc să facă lucruri bune, iar asta e foarte important. Pașii sunt mici și nu am făcut mare lucru până acum. Trebuie să confirmăm ce am făcut printr-un joc consistent și prin rezultate bune. În momentul acesta mă simt optimist. După cum îi văd pe jucători, chiar sunt optimist”, a declarat antrenorul.

Comenteaza