Mesajul lui Costel Enache în disputa dintre “U” Cluj și Farul: “Pare ilogică această măsură. Refuzi competiția și primești trei puncte”

Mesajul lui Costel Enache în disputa dintre “U” Cluj și Farul: “Pare ilogică această măsură. Refuzi competiția și primești trei puncte”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul ”Șepcilor roșii” a intervenit în războiul dintre cele două cluburi cauzat de neprezentarea constănțenilor la jocul din campionat.

Partida dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța, care urma să se dispute în 2 decembrie a născut un adevărat război între cele două formații. “Studenții” acuză echipa de la malul mării de lipsă de fair-play, în timp ce Farul se apără cu regulamentul competiției.

Antrenorul Costel Enache a intervenit și el în disputa dintre cele două echipe și a vorbit despre protocoalele care au dus la pierderea partidei de către clujeni la “masa verde”.

”Cei care au făcut regulamentele au încercat să ajute fotbalul, dar nu știu cât de eficientă a fost această măsură. Acum că ne-am lovit de ea, pare ilogică această măsură. Tu refuzi competiția și primești trei puncte.

În viață, poți fi lovit câteodată de soartă, pot accepta, dar nu pot să accept când cineva se leagă de anumite lucruri din regulament și îți râde în nas.

Dacă regulamentul zicea că ori joci cu cine ai, ori pierzi 0-3, clar pierdeam la ora aia, la prima amânare. Mi se pare deplasat ca un club să poată juca când are 10 cazuri, iar un altul să nu poată juca cu un caz, se interpretează ciudat”, a declarat Enache pentru Digisport.

Comenteaza