Mesajul lui Costel Enache înaintea ultimului meci al anului: “E momentul să strângem rândurile și să plecăm în vacanță cu o victorie”

Mesajul lui Costel Enache înaintea ultimului meci al anului: “E momentul să strângem rândurile și să plecăm în vacanță cu o victorie”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj își dorește să obțină cele trei puncte în duelul cu Ripensia și să încheie 2020 pe un loc de play-off în Liga a 2-a.

“Studenții” vor avea ultima reprezentație a anului, pe teren propriu în fața Ripensiei. “U” Cluj abordează jocul restant din runda cu numărul 13 cu o serie de jucători indisponibili, însă Costel Enache speră ca formația sa să învingă și să încheie 2020 între primele șase clasate din eșalonul secund.

“E o perioadă destul de grea. Venim după un meci disputat acum două zile, pe un teren foarte greu. După meci am rămas fără mulți dintre jucători. Avem probleme de lot, jucători suspendați, jucători accidentați, dar cred că e momentul să strângem rândurile și să plecăm în vacanță cu o victorie. E neapărat nevoie de victorie.

Nu aș putea să spun public cum vom aborda jocul. Mai avem încă o zi până la meci, vedem ce jucători mai putem recupera. Căutăm o strategie care să ne aducă victoria.

Putem spune că va fi foarte dificil să fim în primele șase la finalul sezonului regulat fără cele trei puncte cu Ripensia. Meciurile care urmează sunt foarte dificile, cu Petrolul, Craiova, Viitorul Pandurii și e nevoie de o siguranță dată de cele trei puncte de mâine”, a spus antrenorul.

Tehnicianul a vorbit și despre ceea ce urmează după ultima partidă din 2020. “Trebuie să trecem de acest meci, să terminăm ce am început și să facem o analiză să vedem unde putem îmbunătăți lucrurile. Dacă trebuie schimbări în cadrul clubului, a staff-ului sau a lotului, cred că aceste lucruri trebuie făcute atunci când terminăm competiția, nu înainte de ultimul joc”, a explicat Costel Enache.

Partida dintre Unvieristatea Cluj și Ripensia Timișoara se va disputa vineri, de la 16:00.

Comenteaza