Mesajul lui Cristi Dulca, după cel de-al treilea eșec consecutiv: “Este o situaţie destul de grea. Trebuie să se schimbe ceva”

Mesajul lui Cristi Dulca, după cel de-al treilea eșec consecutiv: “Este o situaţie destul de grea. Trebuie să se schimbe ceva”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul Universității Cluj nu a putut să ofere explicații pentru jocul slab al elevilor săi, însă speră ca situația la echipă să se schimbe cât mai repede.

Startul dezastruos de sezon se prelungește pentru “studenți”, care au ajuns la a treia înfrângere consecutivă și la a patra în primele cinci runde. Jocul clujenilor a dezamăgit din nou și în deplasarea din capital, unde Metaloglobus, deși nu a impresionat, a reușit să se impună fără emoții. O dublă a lui Herea, care a profitat de pasivitatea defensivei Universității Cluj a adus victoria bucureștenilor. Cristi Dulca a vorbit despre schimbări importante și despre noi transferuri.

Tehnicianul nu a găsit explicații pentru înfrângerea de la București. “Multe explicaţii nu sunt. Sigur că, în această săptămână, ne-am antrenat doar două zile, pentru că am avut probleme foarte mari după ultimul meci, în care am avut 12 jucători, inclusiv din stafful tehnic, cu probleme medicale, o enterocolită. S-au simţit foarte rău. Nu pot să pun acest rezultat pe seama acestui lucru.

Nu ştiu. Nu pot să-mi dau explicaţii. Este o situaţie destul de grea. Trebuie să se schimbe ceva. Nu pot să îmi explic, pentru că în prima repriză am jucat foarte bine, am avut ocazii, am dominat jocul. Pot să spun că şi în a doua repriză am dominat jocul. Am primit acel gol dintr-o lovitură liberă în care s-a plimbat mingea pe bară şi nu am fost atenţi. În a doua repriză, la fel.

Am luat un gol în debutul reprizei a doua şi nu am reuşit să marcăm. Chiar dacă jucătorii au avut atitudine şi pot să spun că am întâlnit o echipă cu mulţi jucători buni, care au jucat în Liga 1, pe acest teren, foarte prost, zic eu, dar nu mai e loc de scuze. S-a pierdut acest joc. E o situaţie foarte dificilă”, a spus fostul internațional pentru Digisport.

Antrenorul a discutat și despre situația sa și a conducerii clubului. “Trebuie să se facă ceva. Nu ştiu, la nivel de conducere, la nivel de echipă, dar trebuie făcut ceva. Ce să urmeze? Trebuie văzută situaţia, să vină toată lumea lângă echipă, cei care sunt în conducere. Să se stabilească anumite lucruri, de văzut ce jucători mai putem să aducem în aste două zile şi vedem în continuare. Eu aş fi ultima problemă la club, pentru că eu clar am venit să lucrez, şi mi-am dorit, şi nu am crezut că se poate ajunge aici. S-au făcut multe schimbări. Asta e o altă discuţie. Dar vom vedea”, a declarat Dulca.

Pentru Universitatea Cluj urmează un meci dificil, împotriva unei favorite la promovare, UTA. Partida e programată vineri, de la ora 19:30.

Comenteaza