Mesajul lui Cristi Gavra, după startul slab de campionat: “Trebuie să ducem echipa în Liga 1, acolo unde-i este locul”

Mesajul lui Cristi Gavra, după startul slab de campionat: “Trebuie să ducem echipa în Liga 1, acolo unde-i este locul”
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Golgheterul Universității Cluj din sezonul trecut e convins că jocul echipei e va îmbunătății în rundele viitoare, după începutul mai puțin reușit de stagiune.

Deși nu a reușit să înscrie în noul sezon și nici echipa nu a strălcuit la capitolul eficiență ofensivă, atacantul susține că jocul și rezultatele se vor îmbunătăți. Deși consideră că Liga a 2-a e mai puternică decât în sezonul trecut, Gavra nu concepe un nou an în care el și colegii săi să rateze promovarea în prima ligă.

Atacantul Universității Cluj a vorbit despre startul sezonului. “Primele zile au fost puțin mai grele, ne-am revenit destul de greu după acea înfrângere. Am început campionatul destul de greu, dar sunt convins că ne vom reveni. Am muncit foarte bine săptămâna asta și merge încrezători la Târgu Mureș. E un meci important, suntem concentrați și sunt încrezător că putem învinge.

Ne-au lipsit golurile în startul campionatului. Deși am marcat de trei ori cu Viitorul, în celelalte partide nu am prea avut ocazii. Avem și jucători noi foarte mulți și durează până formăm echipa. Omogenitatea este foarte importantă, durează până ne înțelegem pe teren. Durează până înțeleg unde îmi vor pasa noii colegi.

Campionatul este mult mai puternic decât în sezonul trecut. Sunt echipe bune, cu jucători de Liga 1 și va fi mult mai greu ca anul trecut. Dezamăgirea de anul trecut ne-a afectat, chiar și la reunire, însă ușor ușor trebuie să o luăm de la capăt. E un alt campionat, e o nouă șansă și trebuie să ducem echipa în Liga 1, acolo unde-i este locul. Nu mai avem scuze și nu mai avem voie să facem pași greșiți”, a declarat Cristi Gavra.

Rareș Takacs l-a completat pe colegul său din ofensivă. “A fost o săptămână normal după o înfrângere, dar am încredere că ne-am pregătit foarte bine și cred că vom face un meci bun. Nu pot să spun că ne-a lipsit doar un lucru. S-au adus mulți jucători, s-au schimbat multe la club într-o perioadă foarte scurtă și avem încă probleme de omogenitate.

Buzăul nu are un obiectiv, joacă fără presiune, de plăcere. Nu ne sperie faptul că au marcat șapte goluri etapa trecută. A fost un meci, cred că la fel cum am câștigat cu Viiotrul putem câștiga și cu ei. La antrenament parcă suntem alți jucători. Poate e o presiune prea mare pe echipă, mută lume se aștepta să defilăm pe Liga a 2-a, dar am fost treziți la realitate”, a spus fundașul.

Următorul meci al Universității Cluj va fi împotriva Gloriei Buzău, duminică, de la 15:30.

Comenteaza