Mesajul "Bursucului" după remiza cu Dinamo. "Era important să nu facem cadouri și să nu greșim"

Mesajul "Bursucului" după remiza cu Dinamo. "Era important să nu facem cadouri și să nu greșim"
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

Antrenorul campioanei a părut mulțumit cu rezultatul de egalitate obținut de elevii săi, scor 0-0, pe terenul "Câinilor roșii". 

Tradiția din acest sezon s-a menținut și la partida cu Dinamo. CFR Cluj nu a reușit să obțină cele trei puncte, după ce a disputat un duel european la mijlocul săptămânii. Cu o echipă schimbată în mare parte, campionii au încercat multe împotriva formației din capitală, dar meciul a fost unul modest de ambele părți. Totuși, la finalul partidei, Dan Petrescu a părut mulțumit cu rezultatul înscris pe tabelă. 

"A fost o pauză normală, nu am exagerat. Jucam împotriva unei echipe care acasă a câștigat aproape toate meciurile. A făcut spectacol cu Viitorul și cu Gaz Metan. Era important să nu facem cadouri și să nu greșim. Pe finalul primei reprize am pierdut din moral după acea bară. În repriza a doua, nu știu să fi avut Dinamo un șut.

Am înțeles că am avut un penalty clar, la Păun, am mai avut și 3-4 ocazii. Au fost și două schimbări inspirate. Dacă marcam, victoria era meritată. Nu avem ce să îi reproșăm arbitrului, a avut un meci bun. Dacă primeam gol la ocazia scoasă de Arlauskis, am fi avut mari probleme. Trece printr-o perioadă bună", a declarat antrenorul, la Digisport. 

Comenteaza