Mesajul lui Dan Petrescu, înaintea jocului cu Gaz Metan: “Trebuie să scoatem maximum din fiecare meci”

Mesajul lui Dan Petrescu, înaintea jocului cu Gaz Metan: “Trebuie să scoatem maximum din fiecare meci”

Antrenorul campioanei recunoaște că medieșenii reprezintă un adversar periculos, însă își dorește o victorie împotriva trupei conduse de Edi Iordănescu.

Finalul sezonului regulat aduce o înfruntare cu un adversar care le-a pus întotdeauna probleme “feroviarilor”. Clujenii se deplasează la Mediaș pentru duelul cu Gaz Metan, formație care e un căutarea unui succes, care să îi propulseze mai aproape de play-off-ul Ligii 1. Dan Petrescu recunoaște că îi e teamă de duelul cu medieșenii, însă le cere elevilor săi să scoată 100% din fiecare partidă, până la finalul stagiunii.

“În acest moment nu puteam să avem un meci mai complicat. Ei au doar o înfrângere acasă, pe teren propriu au și ajutorul fanilor. Terenul e aproape de tribune și e clar că agresivitatea se vede bine în jocul lor. E un meci capital pentru ei, au nevoie de victorie pentru a ajunge în play-off. Cred că e meciul care le poate decide soarta. Eu sunt fericit că am reușit să ne asigurăm locul în play-off.

Nu mă interesează cine va mai fi acolo, vreau să meargă echipele care merită. Sper să facem cât mai multe puncte, au fost și meciuri în care am pierdut nemeritat și trebuie să scoatem maximum din fiecare meci. Noi sperăm să fie o victorie mâine, dar în orice meci e important să nu pierzi. Cred că și cei de la Mediaș au nevoie neapărat de un succes. Noi avem cel mai greu program în finalul sezonului regulat”, a declarat Petrescu.

Tehnicianul campioanei a vorbit și despre noile achiziții și depsre condițiile de antrenament. “Trebuie să fim foarte serioși și atenți. Din păcate nu a fost o săptămână normală. Vremea și terenul nu ne-au lăsat să facem antrenamentele cum ne-am dorit. Am văzut o creștere în modul cum se pregătesc Țucudean sau Chipciu. Am vrut să jucăm și un amical, dar de abia reușim să ne antrenăm. Manea a jucat doi ani aici, nu i-a trebuit mult să se adapteze”, a spus antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00.

Comenteaza