Mesajul lui Dan Petrescu înaintea returului cu Maribor: "CIne va greși va ieși din competiție"

Mesajul lui Dan Petrescu înaintea returului cu Maribor: "CIne va greși va ieși din competiție"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia consideră că duelul contra campioanei Sloveniei va fi unul echilibrat.

La fel ca și omologul său de pe banca celor de la Maribor, Dan Petrescu este de părere că micile detalii vor face diferența în manșa secundă a întâlnirii din play-off-ul UEFA Conference League.

"Ambele echipe vor să ajungă în grupe și cred că presiunea e mare pentru ambele formații. Ei trec printr-o perioadă mai slabă, dar de când a venit noul antrenor nu au pierdut. El a adus o organizare mai bună și a îmbunătățit fazele fixe.

CIne va greși va ieși din competiție. În ultimele zile ne-am odihnit, nu știu dacă e bine. Sper să nu fim prea relaxați la meci. Maribor are o echipă tânără, un 11 de bază foarte bun. Meciul va fi foarte echilibrat și va fi decis de o execuție", a spus tehnicianul campioanei României.

"Este o partidă importantă, va fi un meci dificil. În tur am avut o atitudine bună, păcat că nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut. Orice echipă care e campioană are o altă mentalitate și o altă atitudine.

Trebuie să intrăm foarte bine în meci. Sunt o echipă tânără, o echipă bună, care joacă un fotbal plăcut. Cel mai important este ce facem noi mâine", a declarat Andrei Burcă.

Comenteaza