Mesajul lui Deac după meciul cu Pyunik: "E supărare mare, nici nu ne gândeam că putem fi eliminați din primul tur"

Mesajul lui Deac după meciul cu Pyunik: "E supărare mare, nici nu ne gândeam că putem fi eliminați din primul tur"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Experimentatul fotbalist al campioanei a vorbit al finalul jocului pierdut de "feroviari" la loviturile de departajare.

CFR Cluj a suferit un eșec surprinzător în fața unei echipe net inferioare. La finalul partidei, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai formației din Gruia, Ciprian Deac, a fost vizibil afectat de înfrângere și și-a găsit cu greu cuvintele.

"Supărare mare… Nici nu mai am cuvinte. Nu realizez ce ni s-a întâmplat. Au avut o ocazie, ne-au dat un gol…

Bine, trebuie să terminăm noi meciul mai repede. Știam că vor ataca în repriza a doua pentru că aveau nevoie să dea gol și știam că vom avea spații. Din păcate, noi am hrănit adversarul, nu l-am omorât.

E supărare mare, nici nu ne gândeam că putem fi eliminați din primul tur. Așa e fotbalul, plin de surprize, ne-a pedepsit la acea fază.

Sunt conștient că era o sursă bună de venit pentru club. Așa ne-am făcut planurile, să trecem minim două tururi. Totul se întâmplă pe teren și fotbalul îți mai dă câte o palmă. Am jucat 3 meciuri oficiale. E începutul sezonului, e clar că încă nu am atins un ritm bun", a spus Deac la finalul jocului.

CFR Cluj își va continua aventura europeană în turul secund din Conference League, acolo unde vor întâlni campioana Andorrei, Inter Club d'Escalades.

Comenteaza