Video Mesajul lui Dorinel Oancea din cantonamentul "studenților": "Mă bucur că am rămas în familia Universității Cluj"

Mesajul lui Dorinel Oancea din cantonamentul "studenților": "Mă bucur că am rămas în familia Universității Cluj"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Apărătorul lateral a marcat unicul gol al echipei clujene în primul amical al verii, contra slovenilor de la NK Celje.

Ajuns la Universitatea Cluj la jumătatea sezonului trecut, Dorinel Oancea va continua alături de "Șepcile roșii" și în stagiunea următoare. Fundașul se declară optimist și speră să contribuie la îndeplinirea obiectivelor echipei.

"Mă bucur că am rămas în familia Universității Cluj. E o familie unită, care mi-a oferit multe satisfacții. Îmi doresc să mă pregătesc cât mai mult alături de colegi și să reușim să ne îndeplinim obiectivele din acest sezon", a spus fundașul.

Chiar dacă nu a punctat până acum în meciurile oficial, Dorinel Oancea a marcat unicul gol al Universității Cluj în primul amical al verii, contra celor de la NK Celje, joc încheiat la egalitate, 1-1.

"Mă simt foarte bine, am și marcat. Este un prim meci de verificare, un meci în care nu a fost important scorul. Am răspuns bine la acest test și sperăm să o ținem tot așa de acum încolo. Băieții tineri au răspuns foarte bine, e important pentru ei că au făcut pasul spre seniori", a declarat Oancea.

În stagiunea precedentă, apărătorul lateral în vârstă de 26 de ani a strâns 19 apariții în tricoul alb-negru, reușind să ofere două pase decisive.

Comenteaza