Mesajul lui Edi Iordănescu pentru Marius Șumudică: “La CFR nu te așteaptă nimeni”

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru Marius Șumudică: “La CFR nu te așteaptă nimeni”
| Foto: digisport.ro

Fostul antrenor din Gruia i-a oferit o serie de sfaturi noului tehnician al campioanei ultimelor patru ediții din Liga 1.

Deși a cucerit titlul cu numărul șapte din istoria clubului clujean, Edi Iordănescu a decis să plece la finalul contractului. Oficialii “feroviarilor” s-au mișcat repede, iar antrenorul pe care l-au ales pentru sezonul următor este Marius Șumudică.

Fostul tehnician al CFR-ului a comentat numirea lui Șumudică, dar i-a oferit și o serie de sfaturi noului antrenor al campioanei, în special despre gestionarea presiunii.

“Am vorbit cu el după ce a mers, înainte am vorbit cu el când încă nu știa că va veni o astfel de propunere. Am discutat puțin amical.

Nu știu ce să spun, nu vreau să vorbesc în numele lui Șumi. I-am spus că îi urez baftă, este un club extrem de greu, bine structurat, sunt oameni profesioniști, în frunte cu patronul. Așteptările sunt la parametri maximi, știam că sunt pretenții foarte mari.

Șumi este un antrenor care a demonstrat că poate să se descurce, are viziunea lui. Dacă aș fi continuat, lucrurile ar fi trebuit făcute într-o anumită filosofie. Șumi are viziunea lui, va încerca cu metodele lui să țină nivelul ridicat. Cum am spus, la CFR nu te așteaptă nimeni”, a spus fostul antrenor din Gruia la Digisport.

loading...
Comenteaza