Mesajul lui Falub după victoria cu Energeticianul: “Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu ne jucăm de-a promovarea”

Mesajul lui Falub după victoria cu Energeticianul: “Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu ne jucăm de-a promovarea”
| Foto: foto Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul Universității își dorește mai multă concentrare din partea elevilor săi.

“U” Cluj începea meciul cu Energeticianul după o înfrângere la Târgoviște, în primul derby al sezonului. Totuși, clujenii s-au rederesat și au reușit o victorie categorică în fața altei contracandidate la promovarea în prima Ligă. Gavra de două ori și căpitanul Giurgiu au adus victoria “Șepcilor roșii”.

Antrenorul Adrian Falub a fost mulțumit de victorie, dar ăși dorește o altă atitudine din partea jucătorilor săi. “E o victorie importantă, am întâlnit o echipă care venea după un joc bun și era important să câștigăm astăzi. Gavra a dat două goluri, se vede că este un jucător bun, noi am recăpătat spiritul de luptă, nu am avut un ritm extraordinar. Avem nevoie de motivație și de spirit pentru a ne îndeplini obiectivul, jucătorii trebuie să înțeleagă că nu ne jucăm de-a promovarea”, a declarat tehnicianul la finalul partidei.

Marcator a două goluri, Cristian Gavra a fost încântat de primul său joc în fața suporterilor Universității. “În meciul de astăzi am avut o atitudine foarte bună, la Târgoviște am suferit din acest punct de vedere și astăzi s-a văzut că ne-am surclasat adversarul la toate capitolele. Obiectivul nostru e să promovăm, meseria mea este să dau goluri. Mă înțeleg foarte bine cu colegii, am întâlnit un staff foarte bun și cu toții atacăm promovarea. Pentru mine debutul pe Cluj Arena a fost o experiență foarte frumoasă, este prima mea echipă de tradiție, cu suporteri, mă bucur că am ajuns aici”, a spus atacantul la finalul meciului.

Urmăorul meci pentru Universitatea va fi împotriva Politehnicii Timișoara, sâmbătă, 25 august.

Comenteaza