Mesajul lui Falub, înaintea partidei de la Buzău: “A venit momentul să câștigăm”

Mesajul lui Falub, înaintea partidei de la Buzău: “A venit momentul să câștigăm”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul “Șepcilo roșii” e convins că al doilea joc oficial al anului nu va fi unul ușor, însă cere concentrare din partea elevilor săi.

După ce a debutat în 2020 cu o remiză pe propriul teren în derby-ul de tradiție cu FC Argeș, Universitatea Cluj se pregătește de un nou duel complicat. “Studenții” se vor deplasa la Buzău, pentru duelul cu Gloria, formație care a stat în prima etapă a anului. Clujenii ar putea profita de avantajul ritmului de joc, însă lipsa de infromații despre adversar îl îngrijorează pe Adrian Falub.

Tehnicianul a făcut retrospectiva săptămânii și a prefațat jocul de la Buzău. “Am avut trei zile bune și o zi foarte proastă. Ieri am avut un antrenament nereușit, dar la începutul săptămânii am avut trei zile bune. Cred că dacă noi suntem concentrați, siguri pe ceea ce facem și avem foame de rezultate suntem o echipă care poate câștiga multe meciuri. Cert e că acum avem calitate, dar trebuie să găsim dorința de a câștiga meciuri.

Primim goluri, la fel ca și ultimul, din greșeli copilărești. Nu avem multe informații despre Buzău pentru că ei nu au jucat etapa trecută. Au achimbat mulți jucători, dar știu că Ilie Stan pune mare presiune și cere tot timpul pressing. Nu cred că va fi un meci ușor pentru noi, dar a venit momentul în care trebuie să câștigăm.

Nu am fost dezamăgit de modul în care am jucat cu FC Argeș. A fost primul meci, întâlneam o echipă care joacă de mult timp împreună. Nu am făcut un meci rău, chiar dacă sunt o grămadă de specialiști care neagă acest lucru. Dacă nu primeam golul acela, noi puteam câștiga meciul în a doua repriză. A fost un meci echilibrat, la fel ca toate celelalte din Liga a 2-a”, a declarat Falub.

Antrenorul a vorbit și despre noile achiziții. “Noii jucători s-au integrat cât de bine au putut în șase săptămâni. Sunt băieți care au disciplina antrenamentului, jucători care vor să joace. Sunt fotbaliști valoroși, dar să nu uităm că sunt multe luni de când nu au jucat. Aici au șansa să evolueze, iar când ei se vor integra, noi vom fi o echipă puternică”, a explicat tehnicianul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Gloria Buzău se va disputa duminică, 1 martie, de la ora 17:00. 

Comenteaza