Mesajul lui Florian Haită, eroul “studenților” în duelul cu FC Brașov: “Trebuie să fim puțin mai atenți în fața porții”

Mesajul lui Florian Haită, eroul “studenților” în duelul cu FC Brașov: “Trebuie să fim puțin mai atenți în fața porții”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani a marcat unicull gol al duelului din etapa a 13-a a sezonului regulat din Liga a 2-a.

După înfrângerea de la Avrig, împotriva celor de la CSC Șelimbăr, Universitatea Cluj a revenit pe propriul teren și s-a chinuit serios cu FC Brașov. Deși au dominat clar și au avut mai multe ocazii, “studenții” au reușit să deschidă scorul abia în repriza secundă, prin Florian Haită.

Unicul marcator din duelul de pe Cluj Arena se află la al doilea meci consecutiv în care înscrie și a oferit o serie de concluzii despre joc.

“A fost un meci dificil, cu o echipă care se închide foarte mult, pe tot parcursul jocului au stat în defensivă, au încercat să ne blocheze, dar ne bucurăm că am reușit să deblocăm tabela, să marcăm și să luăm cele trei puncte.

Puteam să marcăm mai repede. Trebuie să fim puțin mai atenți în fața porții, să tranșăm meciul mai repede. Sunt bucuros că am reușit să înscrie într-un final și am luat cele trei puncte.

Avem două zile libere, mergem să ne odihnim și apoi ne pregătim pentru meciul cu Steaua. Este un meci care pe care, cu o echipă bună și noi suntem foarte buni, vrem să demonstrăm și să luăm cele trei puncte”, a spus mijlocașul “Șepcilor roșii”.

Tânărul jucător împrumutat de la Farul Constanța a evoluat în 12 partide de campionat, a înscris 3 goluri și a oferit o pasă decisive.

Comenteaza