Mesajul lui Lincar după remiza din prima etapă a Superligii: "Îmi pare rău că nu am marcat mai mult"

Mesajul lui Lincar după remiza din prima etapă a Superligii: "Îmi pare rău că nu am marcat mai mult"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj e mulțumit de evoluția echipei sale, însă consideră că "studenții" ar fi putut fructifica mai multe dintre ocaziile pe care le-au avut.

"Șepcile roșii" au reușit un rezultat important la revenirea în prima ligă, după o pauză de 7 ani. Universitatea Cluj a obținut un egal pe terenul vicecampioanei FCSB, într-un joc în care prestat un joc solid.

La finalul partidei, Erik Lincar a vorbit despre modul în care a alcătuit primul 11, dar și despre oportunitățile de a marca pe care elevii săi le-au ratat.

"În general, îmi place fotbalul curajos. Noi am mai avut și experiența derby-ului cu Dinamo și azi am folosit 9 jucători de la acel meci, au intrat doar Chipciu și Bălan și ne-am descurcat destul de bine.

Sincer, îmi pare rău că nu am marcat mai mult, ați văzut că se putea. Îmi pare rău de greșeala aia la penalty, dar e tânăr, asta e, învață și el.

Până la urmă, e jumătate de punct, pentru că se vor împărți. Ne așteaptă un joc complicat din nou cu cei de la Craiova, dar pentru mine e important să am un reper, trebuie să luptăm în continuare și să câștigăm cât mai multe puncte.

Cu siguranță, am adus jucători cu valoare de la Liga 1, de la echipe care au jucat în play-off în sezonul trecut. Ei înțeleg ce doresc eu de la ei, astăzi am preferat să merg pe omogenitate.

Am jucători foarte puternici și aștept ca aceștia să intre în echipă și să joace la fel de bine ca cei din vechea gardă. Ați văzut că multe echipe sunt puternice, au făcut multe transferuri bune, va fi un sezon foarte echilibrat în Liga 1", a spus antrenorul la finalul meciului, potrivit Digisport.

Comenteaza