Mesajul lui Mihai Silvășan, după victoria în fața Voluntariului: “Apărarea a făcut diferența”

Mesajul lui Mihai Silvășan, după victoria în fața Voluntariului: “Apărarea a făcut diferența”
| Foto: championsleague.basketball

U-BT Cluj-Napoca s-a impus pe teren propriu împotriva deținătoarei Cupei, scor 97-75, după o revenire spectaculoasă în ultimele două sferturi.

Deși au fost conduși la pauză în derby-ul etapei din Liga Națională, “studenții” au reușit să revină în cea de-a doua parte a jocului și au obținut un succes important în fața unei rivale. La finalul jocului, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de evoluția de după pauză și consideră că defensiva a fost cheia victoriei.

“Nu știu dacă a fost o revenire spectaculoasă, Voluntariul ne-a condus cu 7 puncte la pauză. Apărarea a făcut diferența. Nu am lăsat oamenii lor importanți să aibă acțiuni ușoare. În prima repriză au marcat extraordinar de bine.

Știam că trebuie să fim agresivi și am reușit acest lucru. Ca în orice meci pentru un loc bun în clasament, apărarea face tot timpul diferența. S-au întâlnit două echipe mai bune, iar cine a fost mai constant în apărare a avut câștig de cauză”, a explicat antrenorul.

“Ei au înscris multe aruncări, dar noi ne-am păstrat ritmul din punct de vedere defensiv. Am avut o bancă mai lungă și am fost agresivi. Totul a funcționat pentru noi. Luăm fiecare meci pe rând, trebuie să revenim la ceea ce știm noi să facem.

Mă refer aici la concentrare, în special în defensivă. Nu am fost cu moralul la pământ, am pierdut doar două meciuri. Muncim în continuare și mergem mai departe”, a spus și Patrick Richard, cel care a înscris 22 de puncte.

Comenteaza