Video Mesajul lui Răzvan Trif după transferul la "U" Cluj: "Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele și să îi facem fericiți pe fani"

Mesajul lui Răzvan Trif după transferul la "U" Cluj: "Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele și să îi facem fericiți pe fani"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jucătorul în vârstă de 25 de ani s-a alăturat "studenților" după ce a petrecut ultimul an alături de CS Mioveni.

Sosit la Cluj în pauza competițională, Răzvan Trif crede că s-a integrat deja printre elevii lui Ioan Ovidiu Sabău și și-a setat obiectivele pentru a doua parte a sezonului. Fotbalistul este nerăbdător să vadă fanii Universității Cluj în tribune și crede în salvarea de la retrogradare.

"Este un pas foarte important în cariera mea, este cel mai important club. Mă bucur că am ajuns la Universitatea și sper ca împreună să îndeplinim toate obiectivele. Aștept debutul, mai ales că va fi pe Cluj Arena.

Sper să fie un public cât mai numeros și să obținem o victorie. Fiecare meci va fi greu, dar noi ne pregătim și sperăm ca împreună să facem o figură frumoasă și să evităm zona roșie.

Băieții m-au primit foarte bine, totul e ok, sper să ne înțelegem bine. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune, să ne îndeplinim obiectivele și să îi facem fericiți pe fani", a spus Răzvan Trif.

Comenteaza