Mesajul lui Silvășan înainte de meciul cu Joventut Badalona: "Privim cu optimism această partidă și ne dorim să câștigăm"

Mesajul lui Silvășan înainte de meciul cu Joventut Badalona: "Privim cu optimism această partidă și ne dorim să câștigăm"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca va evolua pe teren propriu împotriva uneia dintre cele mai importante formații din EuroCup.

După ce săptămâna trecută a jucat contra finalistei din sezonul trecut al competiției continentale, campioana României are parte de un nou meci complicat. În BT Arena sosește Joventut Badalona, una dintre favoritele actualei stagiuni.

În ciuda statului pe care îl au adversarii "studenților", Mihai Silvășan se declară optimist înaintea jocului și speră la un rezultat pozitiv împotriva ibericilor.

"Vom evolua împotriva uneia dintre favoritele la câștigarea acestei ediții EuroCup. Sunt o echipă cu tradiție, cu ani buni jucați în Euroligă. Sunt o echipă care an de an joacă în play-off în Spania. E o echipă cu care ne dorim să facem un meci bun și să câștigăm. Băieții sunt motivați pentru această partidă, cum de altfel sunt pentru fiecare partidă din Eurocup.

Privim cu optimism această partidă și ne dorim să câștigăm. Au shooteri foarte buni, plimbă mingea bine și se mișcă mult în atac. Va trebui să fim concentrați, să avem reacții bune în apărare și să contestăm fiecare aruncare a lor.

Cu siguranță nu îi vom putea ține să nu marcheze niciun coș de trei puncte, însă dacă procentajele lor sunt mai slabe decât media, înseamnă că ne-am făcut treaba. Așteptăm fanii în număr cât mai mare.

Jucăm un meci extrem de important pentru noi, pentru istoria baschetului clujean. Sper să le facem o bucurie după terminarea meciului", a declarat Mihai Silvășan.

"Cred că Badalona e una dintre cele mai bune echipe din competiție. Au multă experiență și jucători care joacă de mult timp împreună. Pentru noi este o provocare să jucăm cu o astfel de echipă. Vom încerca să fim mai buni și să jucăm mai bine decât în ultimele meciuri", a spus Nemanja Gordic.

Meciul din EuroCup, dintre U-BT Cluj-Napoca și Joventut Badalona se va disputa miercuri, de la 19:30.

Comenteaza