Mesajul lui Silvășan înainte de primul meci al finalei Ligii Naționale: “Este cel mai important moment al anului”

Mesajul lui Silvășan înainte de primul meci al finalei Ligii Naționale: “Este cel mai important moment al anului”
| Foto: championsleague.basketball

U-BT se va duela pentru titlul de campioană cu deținătoarea Cupei României, CSO Voluntari.

După un sezon excelent în Basketball Champions League, “studenții” sunt în fața examenului final din întrecerea internă. Ultimul adversar al stagiunii pentru U-BT este CSO Voluntari, deținătoarea Cupei României.

Înaintea primului meci al seriei finale, antrenorul Mihai Silvășan a transmis un mesaj mobilizator și a cerut și prezența fanilor în număr cât mai mare la partidele din BT Arena.

“Este cu siguranță cel mai important moment al anului. Chiar dacă am avut un sezon extraordinar, un parcrus excelent în Basketball Champions League, nu trebuie să uităm că principalul nostru obiectiv este câștigarea titlului. Suntem în acest punct al sezonului în care ne luptăm pentru titlu.

Singura noastră problemă este că nu am jucat un meci serios de aproximativ 20 de zile. Am încercat prin antrenamente să ridicăm nivelul intensității pentru că avem nevoie de acest lucru. Suntem pregătiți, ne dorim să înceapă finala și facem tot posibilul să câștigăm finala.

Avem avantajul terenului propriu, avem suportul fanilor, care sper să vină într-un număr cât mai mare să ne susțină. Voluntari pare o echipă încrezătoare, au învins Oradea cu 3-0 și cu siguranță își vor dori să vină aici să câștige. Trebuie să arătăm un baschet de calitate pentru a reuși să câștigăm”, a declarat antrenorul.

“Suntem exact unde ne doream să fim. Va fi un duel intens, o adevărată luptă. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să fim noi înșine. Am reușit un sezon excelent, însă obiectivul principal a fost întotdeauna campionatul. Nu ne gândim la meciul din Cupă, circumstanțele sunt acum diferite.

A fost puțin surprinzător că au câștigat cu 3-0 contra celor de la Oradea. Dar joacă bine și fizic. Suntem pregătiți pentru această provocare. Îi încurajez pe fani să vină la sală, să ne susțină. Va fi un baschet de calitate și putem îndeplini un obiectiv important”, a spus căpitanul Patrick Richard.

Primul meci al seriei dintre U-BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari e programat joi, 26 mai, de la 19:30, în BT Arena. 

Comenteaza