Mesajul lui Toni Conceicao, la plecarea din România: “A fost o perioadă frumoasă, am primit multe mesaje de la suporterii clubului şi pentru mine asta e foarte important”

Mesajul lui Toni Conceicao, la plecarea din România: “A fost o perioadă frumoasă, am primit multe mesaje de la suporterii clubului şi pentru mine asta e foarte important”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Antrenorul portughez a plecat pentru a treia oară de la CFR Cluj și este a doua oară când formația din Gruia se desparte de lusitan, deși echipa condusă de el se află pe primul loc.

Deși “feroviarii” sunt, în continuare, liderii Ligii 1 și clujenii au avut o serie impresionantă de meciuri fără înfrângere, tehnicianul formației a fost demis. Startul prost de an, în care CFR a strâns doar două puncte din trei partide i-a fost fatal lui Toni Conceicao. Tehnicianul portughez a plecat pentru a treia oară de la Cluj și a fost demis pentru a doua oară ca lider al campionatului.

La plecarea din România, lusitanul a transmis gândurile sale față de formația din Gruia. “Nu este normal ca un antrenor de pe primul loc să plece. Este a doua oară când se întâmplă asta cu mine la CFR. Cred că pe viitor nu voi mai urca pe primul loc. Voi sta pe locul trei, pe locul patru. Dan Petrescu a făcut performanţă anul trecut, a câştigat titlul. Decizia este a administraţiei.

Am vorbit cu unii jucători, unii mi-au dat mesaje. Asta este viaţa de antrenor. Eu sunt sincer. Am avut o relaţie bună cu grupul. Am avut şi probleme, se întâmplă. A fost o perioadă frumoasă, au creat o atmosferă bună pentru mine, am primit multe mesaje de la suporterii clubului şi pentru mine asta e foarte important”, a declarat Conceicao, conform Telekom Sport.

În timpul celor trei mandate pe banca CFR-ului, antrenorul portughez a cucerit două Cupe ale României și o Supercupă.

Comenteaza