Mesajul lui Varga înainte de duelul CFR Cluj - FCSB: "Îi așteptăm cu multe goluri"

Mesajul lui Varga înainte de duelul CFR Cluj - FCSB: "Îi așteptăm cu multe goluri"
| Foto: captura video

Patronul formației din Gruia are mare încredere în capacitatea echipei sale de a învinge liderul din Superligă.

Primele două clasate din campionat se întâlnesc duminică la Cluj-Napoca într-un duel ce pare dezechilibrat. Chiar și așa, Nelu Varga e încrezător în șansele "feroviarilor" la victorie și le-a transmis un mesaj războinic rivalilor.

"Abia aștept partida directă, am foarte mare încredere în echipa mea. Ați văzut, atunci când ne concentrăm, este acest ADN fantastic, iar CFR-ul a fost, este și va rămâne o echipă campioană. Îl așteptăm pe Gigi Becali cu pâine și sare la Cluj, ca niște gazde ospitaliere, iar pe FCSB cu multe goluri.

Bineînțeles, e o partidă foarte dificilă, întâlnim formația de pe primul loc, dar o să vedeți încă o dată adevărata față a CFR-ului. Noi avem jucători de mare valoare. Chiar dacă suntem la mai multe puncte în spatele FCSB-ului, fotbaliștii noștri nu sunt cu nimic mai prejos față de cei de la FCSB.

Ba din contră. Avem jucători de o valoare nu mare, ci extraordinară, fotbaliști care au în sânge ADN-ul de campioni. Aștept cu mare interes marele meci cu FCSB și sunt convins că le vom face o mare surpriză", a spus Varga, potrivit Fanatik.

Comenteaza