MESAJUL Nadiei Comăneci pentru Simona Halep după victoria de la TAS

MESAJUL Nadiei Comăneci pentru Simona Halep după victoria de la TAS
| Foto: colaj foto: sursa gsp.ro, playsport.ro

După ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis reducerea supendării pe care fostul lider mondial a primit-o, Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj Simonei Halep. 

Testată pozitiv în octombrie 2022, Simona Halep primea în septembrie 2023 o suspendare de 4 ani din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritatea Tenisului (ITIA), în urma scandalului de dopaj în care a fost implicată.

Halep a contestat decizia și s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, iar la începutul lunii februarie a fost audiată la Lausanne. Ieri a venit verdictul pentru Simona Halep. Tenismenei i-a fost admis apelul depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, iar suspendarea sportivei a fost redusă de la patru ani la nouă luni.

Nadia Comăneci (62 de ani) a aflat vestea cea bună din cazul Simonei Halep (32 de ani) şi i-a transmis un mesaj emoţionant Simonei. 

"Mă bucur enorm pentru Simona. A câștigat o luptă EXTREM de importantă în justiție. Abia aștept să o revăd pe teren. Sper să vină și în America cât mai curând", i-a transmis multipla campioană olimpică Simonei Halep, citată de iamsport.ro

Nadia Comăneci este foarte bună prietenă cu Simona Halep, fiind prezentă de nenumărate ori în loja jucătoarei de tenis la turneele americane. 

Citeşte şi: Victorie pentru Simona Halep. Suspendarea a fost redusă

Comenteaza