Michael Dixon, primele declarații după transferul la U-BT: “Voi face orice este nevoie pentru a câștiga”

Michael Dixon, primele declarații după transferul la U-BT: “Voi face orice este nevoie pentru a câștiga”
| Foto: euroleague.net

Baschetbalistul american ce evoluează pe poziția 1 este cea mai recentă achiziție a formației clujene.

U-BT a rezolvat problema conducătorului de joc, după transferul lui Michael Dixon. Jucătorul cu dublă cetățenie, americană și georgiană a oferit primele impresii după semnarea contractului cu “studenții”. Dixon s-a declarat încântat de oportunitatea de a evolua pentru U-BT și a dezvăluit că Patrick Richard a contribuit decisiv la transferul său.

“Am ales să vin la U-BT datorită tradiției clubului, antrenorului care sper că mă va ajuta să ajung la nivelul pe care mi-l doresc și datorită lui Patrick Richard, care mi-a fost coleg la Reggio Emilia.

El mi-a spus lucruri bune despre oraș, despre club și despre faptul că avem cei mai buni fani din România. Voi lupta în fiecare zi alături de echipă și voi face orice este nevoie pentru a câștiga”, a spus baschetbalistul american.

În vârstă de 30 de ani, Michael Dixon a mai evoluat de-a lungul carierei pentru pentru BC Dzūkija (Lituania), BC Pieno žvaigždės (Lituania), Nymburk (Cehia), AEK Atena (Grecia), SIG Strasbourg (Franța), Bahçeşehir Koleji (Turcia) sau Pallacanestro Reggiana (Italia).

Comenteaza