Mihaela Buzărnescu vrea la Winners Open Cluj: „Hello, cine se ocupă de turneu, vă rog? Să țineți cont de mine”

Mihaela Buzărnescu vrea la Winners Open Cluj: „Hello, cine se ocupă de turneu, vă rog? Să țineți cont de mine”
| Foto: Facebook.com/romaniafedcup

Tenismena Mihaela Buzărnescu vrea să participe la turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, programat pentru săptămâna 2-8 august 2021.

Mihaela Buzărnescu anticipează o a doua jumătate de sezon extrem de încărcată, în care își dorește să participe, printre alte turnee, la competiția WTA 250 de la Cluj-Napoca, de la începutul lunii august.

întrebată la ce întreceri urmează să joace, "Miki" a replicat: "O listă interminabilă de turnee. Voi participa în calificările pentru Wimbledon și încerc să îmi fac un clasament cât mai bun, ca să nu mai stau la limită pentru a prinde tabloul principal la US Open. După turneul de la Wimbledon, o să joc un turneu pe zgură în Germania, apoi mă voi duce în Praga sau în Polonia, iar după aceea aș vrea să joc turneul de la Belgrad, în turneul organizat de Djokovic. 

După aceste competiții, voi participa la Cluj, dacă voi intra pe tablou direct, iar dacă nu, va trebui să joc calificari. Dar mă gândesc că poate există vreo șansă de un wildcard, dacă nu sunt acceptată pe tablou? Hello, cine se ocupă de turneu, vă rog? Să țineți cont de mine!", a fost declarația amuzantă data de Mihaela Buzărnescu în emisiunea "Așii tenisului", relatează sport.ro.

România va organiza un nou turneu WTA - Winners Open. Primul turneu WTA din istoria Clujului va avea loc între 2 şi 8 august, la Winners Sports Club, în aer liber, pe zgură. După o primă ediţie în 2020 (cu premii de 30.000 de dolari), Winners Open va primi în august peste 60 de jucătoare din circuitul WTA.

Competiţia se va disputa pe zgură, va avea probe de simplu şi dublu, premii de 235.000 de dolari şi 250 de puncte în clasamentul WTA, fiind organizată în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis şi cu sprijinul managerului sportiv Cosmin Hodor. Turneul va avea difuzare şi vizibilitate globală în peste 150 de ţări. ''În ultimii ani s-a mai tatonat ideea de a aduce un turneu WTA la Cluj, în BT Arena'', au dezvăluit organizatorii.

Comenteaza