Mihai Silvășan a identificat cauza eșecului cu BC Pitești: “Trebuia să gestionăm mai bine finalul de meci”

Mihai Silvășan a identificat cauza eșecului cu BC Pitești: “Trebuia să gestionăm mai bine finalul de meci”
| Foto: u-bt.ro

U-BT a suferit cea de-a doua înfrângere a sezonului în Liga Națională, scor 84-73 în fața piteștenilor, după un sfert patru dezastruos al “studenților”.

Formația clujeană a încheiat un nou turneu pe teren propriu cu o înfrângere surprinzătoare. U-BT a pierdut cu BCMU Pitești, scor 83-74. În ultima parte a jocului, “studenții” au înscris doar 10 puncte, în timp ce adversarii au punctat de 27 de ori. Mihai Silvășan a identificat jocul slab din sfertul patru drept principala cauză a înfrângerii.

“A fost o partidă proastă. Am reușit performanța să avem 23 de mingi pierdute. E foarte greu să câștigi în asttfel de condiții. Am lăsat și 14 recuperări ofensive. Cred că nu am avut forța și adâncimea necesare să ducem meciul până la final. Ne-au lipsit foarte mult Justin Edwards și Patrick Richard, însă asta nu este o scuză.

Trebuia să gestionăm mai bine și să jucăm mai bine pe final de meci. Justin a încasat ieri o lovitură în genunchi. Nu a simțit multe atunci, era încălzit. Azi dimineață s-a resimțit, de abia mergea. Sperăm să nu fie nimic grav și să vină alături de noi. Trebuie să rămânem concentrați, să ne antrenăm, deși va fi o mică pauză din cauza Paștelui. La final se va trage linie și scopul nostru este să ieșim campioni”, a spus antrenorul formației clujene.

“A fost un meci prost din partea noastră. Chiar dacă ne-au lipsit câțiva jucători, trebuia să luptăm până la sfârșit. Nu am făcut asta și am renunțat la luptă. În sfertul patru am fost egoiști, nu am plimbat mingea suficient de bine”, a declarant Donatas Tarolis, cel care a încris 22 de puncte și a contabilizat 8 recuperări.

Comenteaza