Mihai Silvășan a identificat cauzele eșecului de la Badalona: "Acolo s-a făcut diferența"

Mihai Silvășan a identificat cauzele eșecului de la Badalona: "Acolo s-a făcut diferența"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca a pierdut, scor 104-81, jocul din Spania și a ratat orice șansă de a obține calificarea în play-off-ul EuroCup.

Campioana României a fost aproape de o revenire de senzație pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe din competiția continentală, însă în cele din urmă a pierdut partida. Eșecul de la Badalona e sinonim cu eliminarea din cursa pentru play-off, iar Mihai Silvășan a identificat cauzele înfrângerii.

"În primul rând, vreau să îi felicit pe cei de la Badalona pentru victorie. Au meritat să câștige. Per ansamblu, sunt mulțumit de felul cum ne-am prezentat, luând în calcul absențele noastre. Ne-au lipsit trei jucători de bază.

Cred că ne-am luptat și au existat șanse, în special în sfertul trei, când am jucat bine și ne-am apropiat la trei puncte. Din păcate, nu am putut menține ritmul, iar Badalona a avut o rotație mai lungă.

Acolo s-a făcut diferența. În plus, am întâlnit o echipă puternică, hotărâtă să încheie grupa pe primul loc. Au așteptări mari în privința acestui sezon și le urez baftă în EuroCup și în Liga ACB", a declarat antrenorul.

Comenteaza