Mihai Silvășan anunță finalul campaniei de transferuri la U-BT: "Sunt mulțumit de achizițiile pe care le-am făcut"

Mihai Silvășan anunță finalul campaniei de transferuri la U-BT: "Sunt mulțumit de achizițiile pe care le-am făcut"
| Foto: championsleague.basketball

Antrenorul campioanei României a vorbit despre modul în care va arăta lotul echipei clujene în noul sezon competițional.

Deși a pierdut unii dintre oamenii importanți din sezon trecut, precum Hogue, Stewart și Brown, U-BT s-a mișcat bine pe piața transferurilor și a obținut semnătura unor jucători consacrați. Antrenorul Mihai Silvășan se declară mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție și anunță finalul campaniei de achiziții, cel puțin pentru moment.

"Nu vom mai lua alți jucători. Odată cu Meindl ne-am închis lotul, cel puțin pentru moment. Avem o echipă completă față anul trecut, o echipă mai lungă. Am văzut și anumite informații. Nu am fost refuzați de Suarez, nici nu ne-am gândit la el, nu am vorbit nici cu el, nici cu agentul lui.

La fel și cu Ennis. Am avut discuții despre el, însă mult înainte de semna cu Meindl. Sunt cam același post și nu loc doi jucători de profilul lor în echipa noastră. Sunt mulțumit de achizițiile pe care le-am făcut, avem jucători polivalenți, majoritatea pot acoperi mai multe posturi.

Avem jucători români de valoare, avem tineri de perspectivă. Îmi propun în acest an să îi dau mai multe minute și lui Lăpuște. Sunt și alții care vin din urmă. În timpul sezonului se mai pot schimba lucrurie, însă așa vom începe sezonul", a explicat Mihai Silvășan.

Emanuel Cățe, Eduard Roschnafsky, Jordan Taylor, Victor Sanders. Leo Meindl sunt noile achiziții ale campioanei României.

Comenteaza