Mihai Silvășan, bucurie reținută după victoria cu Ironi Ness Ziona. “Sărbătorim acum, însă nu am câștigat încă niciun trofeu”

Mihai Silvășan, bucurie reținută după victoria cu Ironi Ness Ziona. “Sărbătorim acum, însă nu am câștigat încă niciun trofeu”
| Foto: foto u-bt.ro

Antrenorul U-BT Cluj a ținut să își felicite elevii, dar a îndemnat la concentrare înaintea meciului din campionat împotriva SCMU Craiova.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Echipa clujeană a reușit o victorie mare în FIBA Europe Cup, pe terenul celei mai puternice echipe din Grupa J. Deși au avut ceva emoții pe final, “studenții” au dat dovadă de experiență și de maturitate în joc, fiind echipa care a controlat jocul în cea mai mare parte. Kerron Johnson și cei doi oameni de sub panou, Tarolis și Planinic, au prins o zi de excepție și au făcut diferența în fața unei formații cu pretenții.

La finalul jocului, Silvășan a ținut să își felicite elevii pentru evoluția din teren. “Este o victorie foarte importantă. Dacă ne doream să ne calificăm din această grupă, trebuia să câștigăm un meci în deplasare. Evident, încă nu suntem calificați, le-am și spus băieților după partidă. Contează mult acest rezultat, îi felicit pe jucătorii noștri. Nu am evoluat în efectiv complet, ne-au lipsit Karlo Zganec și Rareș Uță, ultimul amintit având o problemă la picior.

Am reușit, fără cei doi, să stăm în meci, să fim concentrați și să nu cedăm în nicio clipă inițiativa. Nu i-am lăsat să meargă la 10 puncte. Știam că ei marchează foarte mult, ne-am pregătit mult pe apărare. Ei marchează acasă în jur de 90 de puncte, dar noi i-am ținut astăzi la 81. Sărbătorim acum, ne bucurăm, însă nu am câștigat încă niciun trofeu. Scopul nostru este să ne calificăm, după care vom vedea ce ne va ieși în cale.

Până la următorul joc din FIBA Europe Cup ne așteaptă un nou duel în campionat, cu Craiova. Ei își joacă una din ultimele șanse să rămână în Top 6. Nu va fi deloc ușor, trebuie să fim profesioniști, să fim motivați și să ne luptăm pe ambele fronturi. Vrem să rămânem pe primul loc în Liga Națională, iar pentru asta trebuie să îi învingem pe craioveni”, a declarat tehnicianul.

Autor a 23 de puncte, Darko Planinic a vorbit despre succesul din Israel. “Este o victorie mare pentru echipa noastră. Ne-am luptat pe toată durata meciului. Ne-am ajutat reciproc și sunt bucuros pentru acest lucru. Ne dorim să continuăm în același fel. Este o victorie importantă, pe care am obținut-o în deplasare. Trebuie să muncim în continuare împreună”, a declarat baschetbalistul.

Următorul meci al clujenilor va fi pe teren propriu, împotriva celor de la SCMU Craiova. Partida e programată sâmbătă, de la ora 19:00.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza