Mihai Silvășan, concluzii după tragerea la sorți din EuroCup: "Vom întâlni nume importante, care au tradiție și experiență"

Mihai Silvășan, concluzii după tragerea la sorți din EuroCup: "Vom întâlni nume importante, care au tradiție și experiență"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca va evolua pentru al doilea sezon consecutiv în Grupa B a competiției continentale.

Campioana României și-a aflat adversarii europeni din stagiunea următoare, iar printre aceștie se numără, atât câștigătoarea, cât și finalista sezonului trecut, Gran Canaria și Turk Telekom Ankara.

Mihai Silvășan a analizat adversarii și a oferit primele concluzii după tragerea la sorți a grupelor competiției europene.

"Evident, încă nu știm loturile echipelor sau ce achiziții vor face adversarii. Pe de altă parte, vom întâlni nume importante, care au tradiție și experiență în competițiile europene.

Vom juca cu echipa care a câștigat EuroCup în sezonul precedent, dar și cu finalista. Ambele vor fi extrem de puternice.

Cu siguranță suporterii noștri trebuie să se aștepte la un baschet de calitate în cel puțin 9 dintre meciurile de acasă, sperăm noi și mai multe. Îi așteptăm pe fani alături de noi și ne dorim să facem o performanță mai bună decât anul trecut", a declarat antrenorul.

Comenteaza