Mihai Silvășan, dezamăgit de prima parte a meciului cu Dinamo: "Probabil au fost cele mai proaste 20 de minute ale sezonului"

Mihai Silvășan, dezamăgit de prima parte a meciului cu Dinamo: "Probabil au fost cele mai proaste 20 de minute ale sezonului"
| Foto: u-bt.basketball

În cele din urmă, U-BT Cluj-Napoca s-a impus în fața formației din capitală, 87-68, în meciul 1 al seriei din sferturile de finală ale Ligii Naționale.

Spre surprinderea celor prezenți în BT Arena, campioana României a început dezastruos meciul cu Dinamo. În primele două sferturi ale partidei, "studenții" au greșit mult, nu au avut intensitate, în timp ce bucureștenii au zburdat pe parchet.

Situația s-a schimbat după pauză, spre mulțumirea lui Mihai Silvășan. Chiar și așa, antrenorul și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu prestația elevilor săi din prima parte a meciului.

"Aș spune că am început cu stângul, era să cădem în prăpastie. Trebuie să mai și glumim după un astfel de meci, în care evident că nu am fost mulțumiți. Probabil au fost cele mai proaste 20 de minute ale sezonului, i-am și subestimat.

Sunt convins că acum am înțeles că fără o mentalitate puternică nu avem cum să jucăm un baschet de calitate. Trebuie să fim agresivi, să alergăm și să recuperăm.

Din păcate, în prima repriză nu am arătat asta. Apoi s-a schimbat mentalitatea, am primit doar 22 de puncte și am fost echipa pe care o cunoaște toată lumea", a declarat tehnicianul.

Cel de-al doilea meci al seriei dintre U-BT și Dinamo se va disputa tot la Cluj-Napoca, vineri, de la 19:00.

Comenteaza