Mihai Silvășan, dezamăgit după eșecul cu Lietkabelis: "În asemenea meciuri orice greșeală se vede"

Mihai Silvășan, dezamăgit după eșecul cu Lietkabelis: "În asemenea meciuri orice greșeală se vede"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca a pierdut pe teren propriu, scor 77-75, în fața formației cu care se luptă pentru un loc de play-off în EuroCup.

Aflați în competiție directă pentru calificarea în faza următoare a competiției continentale, românii și lituanienii s-au duelat în BT Arena, însă oaspeții au ieșit în cele din urmă învingători.

Lietkabelis a câștigat la limită și îngreunează misiunea "studenților" pentru următoarele partide. La finalul jocului, Mihai Silvășan s-a declarat dezamăgit, dar a ținut să le mulțumească celor 7.000 de fani prezenți în tribune.

"Este o înfrângere dureroasă. Cred că ne-am luptat și am arătat caracter, dar nu am avut o seară foarte bună în ceea ce privește procentajele atât la trei puncte, cât și la libere. În asemenea meciuri orice greșeală se vede.

Noi am făcut anumite greșeli care ne-au costat. De exemplu, l-am lăsat pe Morris să înscrie de pe partea stângă, deși știam că tendința lui e să meargă în acea direcție. Acestea sunt detalii pe care trebuie să le analizăm cu băieții.

Atâta timp cât există în continuare șanse, noi o să ne luptăm pentru victorie. O să revenim la antrenamente și vom face tot posibilul să ne îmbunătățim jocul. Urmează meciuri importante și avem obiective de îndeplinit.

Atmosfera în sală a fost senzațională, speram să îi bucurăm pe fani cu o victorie. Le mulțumim din suflet suporterilor că sunt alături de noi, chiar dacă traversăm un sezon complicat", a spus antrenorul.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează duelul cu Dinamo din Liga Națională, programat sâmbătă, de la 18:30.

Comenteaza