Mihai Silvășan, dezamăgit după înfrângerea din Israel: “Avem multe lucruri de corectat, vom fi mai pregătiți la retur”

Mihai Silvășan, dezamăgit după înfrângerea din Israel: “Avem multe lucruri de corectat, vom fi mai pregătiți la retur”
| Foto: foto u-bt.ro

U-BT Cluj a pierdut în fața echipei Ironi Ness Ziona, scor 91-78, în preliminariile FIBA Europe Cup.

Chiar dacă “studenții” au plecat în Israel, cu un moral bun, după victoria din Supercupă, rezultatul nu a fost cel la care se așteptau. Baschetbaliștii israelieni au avut o intensitate mai bună și au dominat jocul la recuperare. Astfel, clujenii au de remontat o diferență de 13 puncte la returul de peste o săpătămână.

Antrenorul “studenților” s-a declarat dezamăgit la finalul partidei ce poate fi decisive pentru parcurusul european al celor de la U-BT. “Un meci foarte fizic, din păcate nu ne-am ridicat la nivelul lor din acest punct de vedere. O dovadă este faptul că ei au avut 39 de recuperări, iar noi am avut doar 24, e o diferență foarte mare... Multe dintre recuperările lor au fost ofensive, 14, au avut coșuri ușoare. La fel, am avut puține aruncări libere, nu poți să emiți pretenții când arunci doar de la distanță și nu ataci coșul ca să provoci faulturi.

Sunt fericit pentru rezultat având în vedere modul în care am jucat, chiar nu am avut un meci bun astăzi, avem multe lucruri de corectat la care vom munci și vom fi mai pregătiți în retur. Bineînțeles că nu cedăm, calificarea este obiectivul nostru, trebuie să scoatem un rezultat cât mai bun acasă. Însă, până atunci, ne concentrăm pe meciul cu Pitești de sâmbătă”, a precizat Mihai Silvășan.

Pentru U-BT urmează începutul parcursului în Liga Națională. Clujenii debutează pe teren propriu, împotriva celor de la BCMU Argeș Pitești, sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 19.

Comenteaza