Video Mihai Silvășan, dezamăgit după un nou eșec împotriva celor de la JL Bourg: "Am jucat foarte prost în prima repriză"

Mihai Silvășan, dezamăgit după un nou eșec împotriva celor de la JL Bourg: "Am jucat foarte prost în prima repriză"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca a pierdut și cel de-al patrulea meci pe care l-a disputat în compania formației din Franța, scor 98-89.

Campioana României se află în luptă directă cu JL Bourg pentru poziția secundă în Grupa B, însă a suferit un nou eșec în fața francezilor. Oaspeții au început excelent jocul și în ciuda unei reveniri pe final de meci, "studenții" nu au reușit să întoarcă soarta partidei.

Evoluția modestă din primele minute a fost remarcată și de Mihai Silvășan, care consideră că acelea au fost momentele în care elevii săi au ratat șansa de a câștiga și de a rămâne aproape de JL Bourg în clasamentul grupei.

"În primul rând, trebuie să îi felicităm pe cei de la Bourg. Au fost echipa mai bună. Nu sunt prea multe de spus, noi am jucat foarte prost în prima repriză. Am permis multe aruncări necontestate, iar ei au avut 60% de la linia de trei puncte.

Au avut o zi incredibilă și noi am favorizat acest lucru prin lipsa de intensitate. Este o înfrângere dureroasă, deoarece era un meci important. Din păcate, nu am putut câștiga, așa că trebuie să mergem mai departe. Trebuie să ne luptăm pentru a ocupa un loc cât mai bun în clasament. Baschetul în general este o luptă psihică.

Dacă lași echipa adversă să prindă încredere și să joace lejer la începutul meciului, vin astfel de situații, în care marchează coșuri grele. Am pierdut meciul în primul sfert din punct de vedere psihic, primind 37 de puncte.

Am luptat în repriza a doua, am încercat, însă din păcate nu am putut mai mult. În meciurile cu ei începem de fiecare dată prost și încercăm să revenim ulterior", a declarat antrenorul.

Autor a 20 de puncte, D.J. Seeley consideră, la rândul său, că primul sfert a făcut diferența și a afectat și moralul jucătorilor campioanei României.

"Am jucat prost în primul sfert și acest lucru ne-a afectat. Am încercat să revenim, dar nu a fost suficient. Nu ne-am ajustat jocul așa cum trebuia la început, decât mai târziu.

JL Bourg a strălucit la aruncări, deci așa s-a scris istoria meciului. Nu cred că aruncă 60% în fiecare meci, însă acum le-a ieșit. Îi felicităm pentru victorie, au fost mai buni", a spus baschetbalistul american.

Rezumatul partidei dintre U-BT și JL Bourg:

Comenteaza