Mihai Silvășan, după al treilea eșec în EuroCup: "Trebuie să învățăm cum să câștigăm"

Mihai Silvășan, după al treilea eșec în EuroCup: "Trebuie să învățăm cum să câștigăm"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca a pierdut pe terenul lituanienilor de la BC Lietkabelis, scor 89-84, în cel de-al patrulea meci din competiția continentală.

Campioana României rămâne cu un singur succes în actualul sezon din EuroCup, după ce a fost învinsă în Lituania. Mihai Silvășan a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi, însă recunoaște că absența lui Karel Guzman și micile detalii au făcut diferența în Lituania.

"Din păcate, este al treilea meci pe care îl pierdem în EuroCup. Toată lumea ne laudă pentru felul cum ne luptăm, însă trebuie să învățăm cum să câștigăm. În această seară i-am simțit lipsa lui Karel Guzman din rotația noastră de bază.

Sunt mulțumit felul cum au intrat băieții pe teren, determinați. Cred că puteam să câștigăm meciul, însă ei au înscris câteva aruncări importante. Mergem mai departe, este doar al patrulea meci din actualul sezon. Urmează o pauză, în care ne vom concentra să devenim mai buni", a declarat Mihai Silvășan.

"Din nou am pierdut un meci strâns. Am dat totul și ne-am luptat până la final. Sezonul de abia a început în EuroCup, însă trebuie să învățăm cum să obținem victorii în această competiție. Echipa noastră este una nouă, avem calitate și sunt sigur că vor veni rezultatele bune", a spus și Andrija Stipanovic (20 de puncte, 7 recuperări).

Comenteaza