Mihai Silvășan, după calificarea lui U-BT în sferturile FIBA Europe Cup: “Nu vrem să ne oprim aici”

Mihai Silvășan, după calificarea lui U-BT în sferturile FIBA Europe Cup: “Nu vrem să ne oprim aici”
| Foto: foto u-bt.ro

Formația clujeană a trecut de Ironi Ness Ziona, scor 82-71, și a ajuns printre cele mai bune opt echipe ale competiției continentale.

Într-o atmosferă superbă, baschetbaliștii la U-BT nu au dezamăgit și au reușit o victorie confortabilă în fața echipei din Israel. Succesul se datorează în mare parte evoluției din ultimele două sferturi, când “studenții” nu le-au dat nicio șansă adversarilor. Pentru U-BT urmează o dublă cu medi Bayreuth, formație din prima ligă germane.

“Am jucat destul de constant ambele faze ale jocului. Nu am lăsat aruncări ușoare celor mai buni jucători ai lor. Felicit jucătorii care și-au dorit să obțină calificarea. Publicul a reușit o atmosferă senzațională, ne-au împins de la spate. Au fost alături de noi în număr mare, a venit și galeria care a ridicat toată sala în picioare. Cu siguranță ne ajută foarte mult”, a declarat antrenorul.

Silvășan a vorbit și despre ceea ce urmează pentru echipa sa. “Nu vrem să ne oprim aici. Foarte bine că am reușit să ne calificăm, e un lucru foarte bun atât pentru noi cât și pentru baschetul românesc, dar cu siguranță nu ne mulțumim cu atât. Mai rămân opt echipe după această etapă. Noi vom juca cu medi Bayreuth, o echipă cu calitate din prima ligă a Germaniei. Dar și noi avem calitate și vrem să trecem mai departe”, a spus tehnicianul.

Comenteaza