Video Mihai Silvășan, după ce U-BT a suferit primul eșec al sezonului: "Greșelile te costă la acest nivel"

Mihai Silvășan, după ce U-BT a suferit primul eșec al sezonului: "Greșelile te costă la acest nivel"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României a pierdut în EuroCup, pe terenul celor de la JL Bourg, scor 92-88, în cel de-al treilea meci din grupă.

După victorii cu Turk Telekom Ankara și Slask Wroclaw, U-BT a fost învinsă în Franța, la fel ca în stagiunea precedentă. "Studenții" au fost dominați în prima parte a jocului și chiar dacă au revneit din nou pe final, au trebuit să se recunoacă învinși.

"Ne-au lipsit efortul și spiritul de luptă în primele 20 de minute. Totuși, sunt mulțumit de felul cum ne-am luptat în a doua repriză. Am înțeles că nu trebuie să renunțăm, dar din păcate greșelile te costă la acest nivel.

Am primit 55 de puncte în prima repriză și e greu să întorci un meci în asemenea condiții, împotriva unei echipe precum JL Bourg. Trebuie să fim constanți și să jucăm cu atitudinea corectă timp de 40 de minute.

Am încercat să profităm de absența lor de sub panou, dar nu e ușor să joci împotriva unor baschetbaliști polivalenți, așa cum sunt cei de la JL Bourg.

Trebuie să recunoaștem faptul că și la noi a lipsit Mareks Mejeris, care putea fi extrem de important într-o astfel de partidă. Îi felicit pe cei de la Bourg și le doresc succes", a declarat antrenorul.

"Nu am început deloc bine meciul în prima repriză. Acest lucru ne-a costat, chiar dacă am revenit în partea a doua. Trebuie să lucrăm la acest aspect și sunt convins că totul va fi bine", a spus și D.J. Seeley, cel care a reușit 22 de puncte și 3 recuperări.

Rezmatul partidei poate fi urmărit aici:

Comenteaza