Mihai Silvășan, după cucerirea Cupei României: “Vrem să ne bucurăm împreună cu galeria și să câștigăm tot împreună și titlul național”

Mihai Silvășan, după cucerirea Cupei României: “Vrem să ne bucurăm împreună cu galeria și să câștigăm tot împreună și titlul național”
| Foto: foto u-bt.ro

U-BT a reușit să obțină un nou trofeu intern, după ce a învins campioana CSM Oradea, scor 68-61, în finala Cupei României.

După un meci pe care ”studenții” l-au dominat în cea mai mare parte, trofeul s-a întors la Cluj-Napoca. Fanii prezenți în tribune au făcut o atmosferă incredibilă și i-au împins pe baschetbaliști de la spate. La finalul jocului, Mihai Silvășan a ținut să le mulțumească suporterilor, alături de care își dorește să sărbătorească și un nou titlul de campion. În plus, tehnicianul a vorbit și despre sarcificiile pe care Dusko Vujosevic le face pentru a fi alături de echipă.

“Am obținut acest trofeu cu multă muncă și cu ajutorul unui public minunat. Am început foarte concentrați partida, voiam să obținem o diferență mai mare în primele două sferturi. Știam că Oradea va aborda partea secundă numai cu jucători străini, întrucât are doi americani naturalizați. Am jucat partea a doua foarte bine din punct de vedere defensiv.

Domnul Vujosevic ne-a transmis la ședința tehnică faptul că numai apărarea poate câștiga o finală. Îi felicit pe jucători, felicit publicul pentru felul cum ne-a susținut. Galeria a fost al șaselea jucător pentru noi, vrem să ne bucurăm împreună la fiecare meci și să câștigăm tot împreună și titlul național.

Titlul îi este dedicat și domnului Vujosevic, care astăzi, de exemplu, a fost la dializă până la ora 12. Vine adesea foarte obosit și depune o muncă grea. În al doilea rând, jucătorii au fost minunați. Fac sacrificii și au avut o mentalitate de învingători. Merită toate laudele

Sunt extrem de mândru în acest moment. Este un sentiment incredibil, am luptat tot sezonul să obținem acest trofeu. A fost important să reușim să câștigăm, nu ne-am dat bătuți în niciun moment. Vom continua la fel până în finala campionatului. Este un sentiment incredibil să joci în această sală, cu astfel de fani orice rezultat este posibil”, a declarat Mihai Silvășan.

Comenteaza