Mihai Silvășan, după eliminarea din FIBA Europe Cup: Sunt mândru de băieții mei

Mihai Silvășan, după eliminarea din FIBA Europe Cup: Sunt mândru de băieții mei
| Foto: foto u-bt.ro

Antrenorul lui U-BT și-a felicitat elevii, dar și adversarii, după pierderea calificării în competiția europeană.

Tehnicianul “studenților” a avut puterea să felicite oponenții de la Donar și își dorește ca toată echipa să se concentreze pe câștigarea unui nou titlu de campioană. ”Îmi pare rău că am ieșit din competiție, în primul rând, chiar ne doream să mergem mai departe. Felicit echipa din Groningen, evident că au fost mai buni decât noi, ne-au bătut de patru ori în acest sezon. Sunt mândru și mă bucur pentru băieții mei, în cea mai mare parte a timpului au dat tot ce au avut mai bun din ei. Îmi pare rău că nu am putut eu găsi soluții mai bune să îi ajut să treacă și peste aceste meciuri. Aceasta este situația, am ieșit din Play-Off-ul competiției, am jucat 16 meciuri cu un procentaj pozitiv victorii-înfrângeri și ne mai rămâne un singur lucru la care să ne gândim: la campionat”, a spus Silvășan la finalul partidei.

Zeljko Sakic, autor al unui double-double în meciul retur cu Donar le-a mulțumit colegilor, dar și fanilor pentru parcursul european al formației clujene. ”Vreau în primul rând să mulțumesc acestui grup, pentru că am făcut tot ce am putut. Sigur, în meciul tur ne-am spulberat șansele de calificare, însă Donar a fost echipa mai bună, ne-au învins în toate cele patru jocuri disputate cu ei. Am avut șansa noastră, însă a fost una mică. La finalul competiției, pot spune că am avut câteva meciuri reușite. Vreau să mulțumesc colegilor mei, dar și adversarului pentru lupta din această seară, vreau să mulțumesc de asemenea publicului, care a venit meci de meci să ne susțină”, a declarat extrema croată.

U-BT revine la lupta din campionat în meciul cu Phoenix Galați, sâmbătă, 17 martie. Meciul de la Arena de Baschet din București se va disputa de la ora 17.

Comenteaza