Mihai Silvășan după eșecul în fața spaniolilor de la Unicaja Malaga: “Nu știu dacă este reală această diferență”

Mihai Silvășan după eșecul în fața spaniolilor de la Unicaja Malaga: “Nu știu dacă este reală această diferență”
| Foto: championsleague.basketball

U-BT Cluj-Napoca a suferit prima înfrângere în TOP 16 Basketball Champions League, scor 86-70, în fața echipei iberice.

Primul eșec al sezonului pe teren propriu a fost unul la scor, însă antrenorul “studenților” a explicat unde s-a făcut diferența. În plus, Mihai Silvășan consideră că scorul înregistrat la final pe tabelă e unul mai drastic decât ceea ce s-a văzut în teren.

”A fost un meci greu, am jucat cu o echipă foarte bună. Îi felicităm pe cei de la Malaga pentru victorie. A fost un meci strâns până la final. Atunci am greșit la recuperare și am pierdut numeroase mingi. Ei au început bine, noi ne-am revenit și au fost multe răsturnări de situație.

Malaga a câștigat la o diferență mare. Nu știu dacă este reală această diferență, dar mergem mai departe. Timp de 36 de minute scorul era egal, însă în ultimele patru minute nu am mai executat în atac. Ei au înscris puncte ușoare pe tranziție și sunt o echipă extrem de agresivă”, a spus Silvășan.

”În primul rând, vrem să le mulțumim fanilor care ne-au sprijinit în această seară. Am încercat să arătăm cea mai bună față a noastră, dar nu a fost să fie. Mergem mai departe, ne pregătim pentru următorul meci. Vom juca în Champions League cu Oostende și rămânem în cărți pentru TOP 8. Vrem să ne calificăm în acea fază”, a declarat și Stefan Bircevic, autor a 17 puncte și 8 recuperări.

Comenteaza