Silvășan, după înfrângerea de la Timișoara: “E al treilea meci pierdut la ultima aruncare”

Silvășan, după înfrângerea de la Timișoara: “E al treilea meci pierdut la ultima aruncare”
| Foto: fiba.basketball

U-BT Cluj a cedat în cel de-al treilea meci din Top 6 și a căzut pe locul doi în clasamentul Ligii Naționale.

Deși veneau după o victorie categorică împotriva ultimei ocupante a podiumului, SCMU Craiova, clujenii au fost învinși de surpriza din Top 6, SCM Timișoara. Trupa de pe Bega a dominat o mare parte din meci, dar un ultim sfert aproape perfect le-a dat speranțe “studenților”. Totuși, alb-negrii au ratat aruncarea decisivă și au fost învinși cu 80-78. Deși elevii săi au pierdut din nou, Mihai Silvășan a avut puterea de a-i felicita la final.

“Sunt dezamăgit că am pierdut meciul, al treilea în deplasare pe care îl pierdem la ultima aruncare. Pe de altă parte sunt optimist și țin să-mi felicit jucătorii pentru că au arătat caracter, s-au luptat până la capăt și au crezut în victorie și când eram la -15 puncte. Echipa are caracter și am demonstrat că nimeni nu poate să ne învingă fără să dea 150%, indiferent de ce probleme avem”, a declarat tehnicianul clujenilor.

În urma înfrângerii de la Timișoara, U-BT Cluj ocupă locul al doilea în Liga Națională, cu 29 de puncte, unul mai puțin decât CSU Sibiu. Pentru “studenți” urmează duelul de pe propriul teren, cu campioana en-titre, CSM Oradea. Partida va avea loc duminică, 10 februarie, de la ora 18:00.

Comenteaza