Mihai Silvășan, după o nouă victorie cu BCMU Argeș: “Vom merge la Pitești să obținem calificarea”

Mihai Silvășan, după o nouă victorie cu BCMU Argeș: “Vom merge la Pitești să obținem calificarea”
| Foto: fiba.basketball

Clujenii s-au impus din nou în fața formației pregătite de Florin Nini, pe care au mai învins-o și la începutul săptămânii.

După o victorie muncită, în overtime, “studenții” au avut parte de un nou duel tare cu BCMU Argeș Pitești. Deși oaspeții au fost la conducere în cea mai mare parte a jocului, în cele din urmă, experiența jucătorilor clujeni a fost decisivă, iar U-BT s-a impus cu 93-88 și are prima șansă la calificarea în Final Four-ul Cupei României.

Mihai Silvășan a fost mulțumit de rezultatul partidei, dar a vorbit și despre incidentele de la finalul partidei, când spiritele s-au încins. “Au fost două reprize diametral opuse, din nou am avut probleme la început, deși știam și am pregătit acest lucru și le-am arătat în ședințele video cât de agresiv joacă echipa din Pitești, se pare că a trebuit din nou să fim cu cuțitul la os ca să reacționăm. Chiar nu contează diferența de puncte, puteau fi 5, 10 sau minus 5, noi vom merge la Pitești să obținem calificarea.

Va fi greu, ca orice meci la Pitești, știm că vor lupta, au sala plină, chiar dacă nu e una mare și îi ajută. Însă avem jucători suficient de experimentați ca să mergem acolo să câștigăm meciul. Mă bucur că s-a întamplat ce s-a întâmplat la final, au văzut și jucătorii ce înseamnă lipsa de respect și faptul că toată lumea vrea să ne bată și să ne ia locul”, a declarat antrenorul clujenilor.

Pentru U-BT urmează o deplasare la Craiova, în Grupa Roșie, din Liga Națională. Partida se va disputa duminică, 17 martie, de la ora 18:00.

Comenteaza